KEŞİR HİDROTERAPİ HAVUZLARININ AÇILIŞINI YAPTI!

607
Ak Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Muncurlu Fizik tedavi merkezini ziyaret ederek, Hidroterapi havuzlarının açılışını gerçekleştirdi, tedavi gören hastalarla sohbet etti.
 
AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Düzce Atatürk Devlet Hastanesi Muncurlu Fizik Tedavi merkezini ziyaret etti. Düzce İl Sağlık Müdürü Yasin Yılmaz’ın da eşlik ettiği Keşir, fizik tedavi merkezi hakkında bilgi aldı.
 
Fizik tedavi odalarını tek tek gezen Keşir, Düzce’den ve farklı illerden fizik tedavi için Muncurlu’ya gelen hastalarla sohbet ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
 
Ek binada yeni açılan ve 50 yatak kapasitesi ile birlikte hidroterapi havuzlarını da ziyaret eden Keşir, havuz tedavisi gören hastalarla da sohbet etti.
Keşir ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, Düzce’nin yatak kapasitesi anlamında arzu edilen yerde olmadığını söylerken, ” Göç alan bir şehiriz, buna bağlı hasta sayımız da artıyor, burada 50 yatak artırdık, bugün itibariyle hasta kabul edebilecek durumda, yapılan çalışmayı yerinde görelim dedik, ilk gün olması nedeniyle burada olalım istedik.” dedi.
Düzce Ağız Diş sağlığı merkezinin hastane olması konusunda da konuşan Keşir, ” Bu aslında çok kolay bir konu değil, belli bir nüfus ölçeği istiyorlar, bizim diş sağlığı arkadaşlarımızın gayreti ortada, uluslararası bir ödül de aldılar biliyorsunuz, mevcut merkezde hastane yapma iznini aldık , mevcut binada bir kat düzenlemesi ile en yakın zamanda hizmete başlayacağız.” şeklinde konuştu.
Düzce’nin İl oluşunun 22. yılını da kutlayan Keşir, ” Düzce’nin bugün doğum günü, depremden çıkan yaralı bir şehin yeniden ayağa kalktığı gün, bu vesileyle hemşerilerimizle birlikte olalım istedik. Düzce için hayallerimiz var, heyecanımız var., Düzce turizmi ile sanayisi ile cazibe merkezi olmaya aday bir il. İstanbul’da sanayi için yer kalmaması nedeniyle Düzce’ye inanılmaz bir sanayi talebi var. Bunları da değerlendirmek istiyoruz.” dedi.
Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar
İmage To Text Windows 11 Key