YENİ TOSUNCUK VURDU GEÇTİ !

1.696
Aralarında Düzce’den de binlerce üyesi bulunan Hik Online saadet zinciri sistemi kapattı.  Kolay para kazanma hırsına kapılan binlerce kişi mağdur oldu. O kişiler şimdi yatırdıkları paraları geri alabilmenin yollarını arıyor.
Saadet Zinciri  odaklı bir para kazanma platformu olan Hik Online Platformu patladı. Sisteme kayıtlı on binlerce kişi mağdur oldu.  Kullanacılara göre Hik Online’a para yatıran onbinlerce kişi var. Bir iddiaya göre 1600 whatsupp grubu ve her grupta en az 200 kişi bulunuyor.  Hik Online mağdurları şimdi haklarını aramak ve yatırdıkları paraları geri alabilmek adına hukuki süreç başlatmaya hazırlanıyorlar. Ancak Platformu kuran Yeni Tosuncuk’un ise kim olduğu ve ne kadar para kaldırdığı bilinmiyor. 

 

Hik Online; Platform üzerinden yatırdığınız para kadar sanal alışveriş yapıp ay sonunda yatırdığınız meblağ ne kadarsa o kadar para kazanmanızı sağlayan bir sistem.
 
Sosyal medya kullanıcıları önceleri küçük para yatırıp kazandırdığını ve sonra daha çok para kazanmak isteyenleri daha çok para yatırdığını ve bu esnada da sistemin artık durdurulduğunu söylediler. Düzce’de binlerce mağdur kişi şimdi Düzce Sorumluları başta olmak üzere sistemi yönetenler hakkında şikayetçi olmaya hazırlanıyorlar. Düzce’de binlerce kişinin yüklü miktarda parası sistemin kapatılması nedeniyle adeta buhar olup uçtu. 
 
BİR ÇOK KİŞİ MAĞDUR
Sosyal medyada çok sayıda kullanıcı mağdur olduğunu dile getirirken, söz konusu sistem ile kullanıcıları 90 ile 200 milyon dolar dolandırdıkları iddia edildi
İŞTE BİR SOSYAL MEDYA FORUMUNDA YER ALAN MESAJ
İyi forumlar merhabalar arkadaşlar, hikonline adlı uygulamayı biliyorsunuzdur bir çogunuz genellikle anında 50 tl kazan yada para yatır paran katlansın diye biliniyor? son 3- 5 gün arasıdır sistemde sorun var diyorlardı ve üstüne üstlük paralar geç yatıyordu ama gerçekten bir süreye kadar ödeme yapıyorlardı çünkü yatırdığım 50k para vardı yaptığım görevler satın alımlar olsun imzaladığım 10 günlük sözleşme sonunda toplamda 50k olan paramı 80k civarı olarak geri aldım içeride 6 7k arası param kaldı ve şuanda uygulamaya giriş yapılamıyor ve 5 milyona yakın kişiye vurgun yapıp kaçtıkları belirtiliyor o tongaya düşmeden çektim paramı şükür ama çoğu kişi şu anda ağlıyor ve ben gerçekten sistemin bu aralar patlayacağını bile bile yatırmıştım 50kyı. Gerçekten Ülkemizde kolay yoldan para kazanılacağına inanan milyonlarca insanımız var Allah yardımcımız olsun.
Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar
İmage To Text Windows 11 Key