YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

AK PARTİ’DEN KAFKAS DERNEKLERİNE ZİYARET!

590

AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin, Düzce’de faaliyet gösteren Kafkas derneklerini ziyaret ederek, dernekler hakkında bilgi aldı.


AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, sivil toplum örgütlerini ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Yönetim Kurulu Üyeleriyle ile birlikte, ilk olarak Abhaz Kültür Derneğini ziyaret etti. Hoş bir ortamda geçen ziyarette konuşma yapan Keskin, “Çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun sizden bu saatte buraya geldiniz. Bu son gelişimiz olmasın tatbiki de. Sürekli bir araya gelmeyi bizlerde istiyoruz. Malum yaptığımız iş biraz zor. İnsanların gönlünü kazanmak, onların dertlerini dinlemek için her gün bir yerlerdeyiz ve Ankara’dan işlerini takibini yapmaktayız. Hem yerelde hayat devam ettiği müddetçe istekler, sıkıntılar ve dertler hep olacaktır. Dolayısıyla bunları konuşalım istedik. Bu akşam da sizleri ziyaret ederek hal hatır soralım dedik. AK Parti teşkilatı olarak buraya geldik. Sizlerle hem hal olmak için bu ziyareti gerçekleştirdik ve amacı bu. Tabi bazı köylerimizde sıkıntılarımız oluyor. Çeşitli şeyler oluyor. Bunlar hakkında bire bir kendi ağzımızdan sizlere anlatarak istişare yapmak için geldik” dedi.

Düzce Abhaz Kültür Dernek Başkanı İlhan Kıymet ise konuşmasında, “Değerli büyüklerim, değerli üyelerimiz sizlerde biliyorsunuz Bu akşam AK Parti Düzce İl Başkanı ve Yönetim Kurulundan arkadaşlar bizleri ziyarete geldiler. Ben derneğimiz adına ve topluluk adına kendilerine hoş geldiniz diyorum. Bizleri ziyaret ettikleri için kendilerine çok teşekkür ederim” dedi. Yapılan ziyarette AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin’e Abhaz yöresel yemeklerinden olan Haluja ikram edildi.


Bir diğer ziyaretini Düzce Adige Kültür Derneğine yapan Başkan Keskin burada Dernek Başkanı Murat Seyok ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi. Dernek hakkında bilgi alan Başkan Keskine, Dernek Başkanı Murat Seyok tarafından özel yapılan at nalı hediye edildi.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar