YEŞİLYURT DEPLASMANINDAN KAYIPSIZ DÖNÜYORUZ!

633

Düzcespor, 2021-2022 Futbol Sezonu ikinci yarı ilk maçında Malatya Yeşilyurt Sporu deplasmanda Dede Çelik’in attığı golle 1-0 mağlup ederek evine kayıpsız dönüyor.

Düzcespor, sezonun ilk yarısında kendi evinde  3-2 yendiği Malatya Yeşilyurtspor2u bu kez deplasmanda 1-0 yenmeyi başardı. Ligde en yakın takipçisi İskenderunspor’un, 68 Aksarayspor’u 2-1 yenmesine rağmen 1 puanlık avantajı koruyan temsilcimiz liderliğini devam ettirdi. Düzcespor, ikinci yarının 2. Haftasını ise bay geçirecek.

Müsabakaya iyi başlayan taraf Düzcespor olurken temsilcimiz üst üste 14.dakikada, 17.dakikada ve 21.dakikada tehlikeli atak geliştirmesine rağmen golü bulamadı. Bıtexen Düzcespor 26.dakikada Oğuzhan ile yüzde yüz golü atamadı. 32.ve 36.dakikalarda yine gol kaçıran takım Düzcespor olurken,ilk yarının uzatma bölümlerinde kornerden gelen ortayı Dede Çelik’in uzak direğe yolladığı top gol olunca soyunma odasına 1-0 galibiyet ile girdik.

Maçın 2.yarısında rakip doldur boşalt ile oynayınca top oyunda fazla durmadı. Rakibin son dakikaya kadar pozisyonu olmazken uzatma bölümlerinde kalecimiz Ersin Aydın iki pozisyonda gole izin vermedi. Maçın son düdüğü ile mūsabaka 1-0 tamamlandı ve Düzcespor bu galibiyetle puanını 39’a yükseltti.

 

 

 

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar
İmage To Text Windows 11 Key