YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

DOKTOR ÖMER ERTÜRK EVİNDE ÖLÜ BULUNDU!

2.368

Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’nde görevli Genel Cerrahi Uzmanı 40 yaşındaki Ömer Ertürk , evinde ölü bulundu. Yapılan ilk incelemede doktorun kalp krizi geçirdiği belirlendi.

Olay, sabah saatlerinde Düzce Uzunmustafa Mahallesi’nde meydana geldi. Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’nde görevli Genel Cerrahi Uzmanı Operatör Dr. Ömer Ertürk, sabah saatlerinde nöbet için hastaneye gelmeyince mesai arkadaşları meraklanarak telefonla aradı.

İLK İNCELEMEDE KALP KRİZİ TESPİTİ

Arkadaşları, doktora ulaşamayınca evine gitti. Eve giren arkadaşları, doktorun cansız bedeniyle karşılaştı. Olay yerine giden polis ekiplerinin incelemesinin ardından Ertürk’ün cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. İlk incelemelere göre doktorun kalp krizi nedeniyle öldüğü belirlendi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu olan Dr. Ertürk; tiroid kanseri operasyonları başta olmak üzere mide kanseri ve kolon kanseri operasyonlarının başarılı ismiydi.Travma cerrahisi, karaciğer ve dalak yaralanmaları ameliyatlarında aranılan isim olan Dr.Ertürk, başta laparoskopik kolesistektomi olmak üzere birçok laparoskopik operasyona imza atmış önemli bir hekimdi. 

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar