İYİLİKLERİN ARTTIĞI MEVSİM!

284

DEVA Partisi Düzce İl Başkanı Murat Caymaz ‘Regaip Kandili’ nedeniyle bir mesaj yayınladı. Deva Partisi Başkanı Caymaz’ın mesajı şu şekilde:
“Manevi bir yenilenme mevsiminin başlangıcı olan mübarek üç aylara ve ilk esintisi olan Regaip Kandili’ne erişmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz.
Üç aylar, dini duyguların yoğunluk kazandığı, merhamet, şefkat, yardımlaşma ve dayanışma hislerinin doruk noktaya ulaştığı, hayır ve iyiliklerin arttığı bir mevsimdir. Allah ile olan bağımızı yeniden gözden geçirme ve bu manevi iklimden yararlanmak için büyük fırsat sunan kandiller, komşuluk, akrabalık, birlik, beraberlik, dayanışma duygularını arttıran çok özel gecelerdir.
Bu güzel atmosferde Müslümanlar olarak Allah’ın rahmet, bereket ve mağfiretine olan arzumuzu en üst noktaya taşımalı, ihtiyaç sahiplerini gözetmeli, şehit yakınları ve gazilerimizi, büyüklerimizi, pandemi kuralları çerçevesinde ziyaret ederek gönüllerini almalıyız. Bu mübarek gecenin ülkemiz ve tüm insanlık aleminin mutluluk ve huzuruna vesile olmasını Cenabı Hak’tan niyaz ediyor, hemşerilerimizin ve tüm İslam aleminin Regaip Kandil’ini tebrik ediyorum.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar
İmage To Text Windows 11 Key