CHP SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAK!

336
Cumhuriyet Halk Partisi İl ve Merkez İlçe örgütleri Düzce Belediye Meclisi Şubat ayı ilk toplantısına katılarak meclise 3 adet soru önergesi sundu.
 
Ağustos ve Ekim aylarında olağanüstü kongrelerinin ardından göreve gelen CHP Düzce’nin yeni yönetimleri, geldikleri günden itibaren meclis toplantılarına düzenli olarak katılım sağlayıp, meclis başkanlığına gerek yazılı gerekse sözlü olmak üzere aylardır soru önergeleri iletiyor. CHP heyeti Şubat ayı ilk toplantısında da yerini alarak, meclise yeniden 3 adet soru önergesi sundu. Soru önergelerinden ilki daha önce CHP meclis üyeleri Emre Güleç, Basri Karslıoğlu ve Kudret Taş tarafından başkanlığa sunulan önergelerinin, neden yanıtsız kaldığı oldu. Konu ile ilgili Belediye makamına keyfi tavır sergilemesinden ötürü meclis üyeleri, suç duyurusunda bulunacaklarını önergede yazılı olarak beyan etti.
 
Son dönemde doğalgaz ve elektriğe yapılan zamlar ve vatandaşın karşı karşıya kaldığı yüksek faturalar konusunda ise CHP meclis üyeleri, Düzce Belediyesinin esnaf ve vatandaşa faturalarını ödeyebilmeleri adına maddi destek yapılıp yapılmadığını, bu konuda herhangi bir çalışmalarının olup olmadığını sordu.
 
Öte yandan her meclis toplantısında yazılı ve sözlü olarak dile getirilen,KOAH vakalarının diğer illere göre, daha yoğun yaşandığı kentimizde, belediye olarak hava kirliliğinin önlenmesi ve halk sağlığının korunması adına somut bir önlem alınıp alınmadığı sorusu da önergede yer alarak, meclis başkanlığına iletildi.
Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar
İmage To Text Windows 11 Key