YAKUP BAŞKAN EMİTT’TE GÖLYAKA’NIN TANITIMI İÇİN STAND STAND GEZDİ!

358

Bu yıl Düzce’nin katılmadığı Emitt fuarına Eşi ile birlikte misafir olarak katılan Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan Gölyaka’nın tanıtımı için tüm standları tek tek gezerek ilçenin tanıtımını yaptı ve Turizm Acentelerini ilçesine davet etti. 

Düzce’den Emitt fuarına katılan tek başkan Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan oldu. Bu yıl 25.si düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Seyahat ve Turizm Fuarında(EMITT)  Gölyaka Belediye başkanı Yakup DEMİRCAN bir çok temaslarda bulundu.

Belediye başkanı Yakup DEMİRCAN The Green Park Hotels & Resorts Sahibi Adil ÜSTÜNDAĞ ile ilçedeki Kardüz yaylası ve jeotermal kaynak sularıları ile yatırım görüşmesinde bulundu. İlçenin tanıtımı için tüm standları tek tek gezen başkan Demircan acente ve turizm yatırımcılarını ilçesine davet etti. 

Düzce’nin katılmadığı fuarda mutlaka olunması gerekdiğini ve bunun il için büyük bir eksiklik olduğunu belirten başkan Demircan, maalesef bu yıl ilimiz bu önemli fuara katılmama kararı aldı, ancak ben yine de fuara gelerek görüşmeler yapmak istedim. Gölyakamızın turizm adına hedefleri var. Bu fuar bizim için bir fırsat olabilirdi. Önemli isimlerle görümeler yaptık. İnşallah mu görüşmelerimiz en kısa sürede karşılık bulur diye konuştu. 

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar
İmage To Text Windows 11 Key