YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

BAKAN KARAİSMAİLOĞLU DÜZCE’DE AÇILIŞ VE TOPLANTILARA KATILDI!

339
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, bir dizi açılış ve toplantılara katılmak üzere Düzce’ye geldi. Düzce Valisi Cevdet Atay, Milletvekilleri Ayşe Keşir, Fahri Çakır ve Ümit Yılmaz’ın karşıladığı Bakan Karaismailoğlu Düzce – Akçakoca çevre yolu şantiyesinde incelemelerde bulunmasının ardından açıklamalarda bulundu.
 
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, “Yollarımız tıpkı akarsular gibi. Gittikleri yerlere hayat katıyor, geçtikleri bölgelerdeki üretimi, istihdamı, ticareti, eğitimi kültürü ve sanat yaşamını canlandırıyorlar. Çok değerli halkımızın gönlüne giden yolları inşa ediyoruz” dedi.
 
Karaismailoğlu “2002 yılı itibariyle ülkemizdeki 6 bin 100 kilometrelik bölünmüş yol uzunluğunu 28 bin 550 kilometreye çıkardık. Otoyollarımızı 3 bin 532 kilometreye, karayollarındaki tünel uzunluğunu da 50 kilometreden alıp 12 kat artıkla 651 kilometreye ulaştırdık. Köprü ve viyadük uzunluklarını da 724 kilometreye ulaştırmanın gururunu yaşıyoruz”
“Bizler başkaları gibi sadece kendi geleceğimizi önemsemiyoruz. Ne dediklerini bilmeyen, bir sözü diğerini tutmayan, kendi siyasi ikballeri için Türkiye’yi kaosa sürüklemek isteyenlerin amacını çok iyi biliyoruz” diye konuştu.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Düzce ziyaretleri kapsamında Düzce AFAD Koordinasyon Merkezi’ne gitti. Bakan Karaismailoğlu, burada Vali Cevdet Atay, ilçe belediye başkanları ve Karayolları yöneticileriyle bir araya geldi. Bakan Karaismailoğlu, kentteki yol durumlarıyla alakalı yöneticilerden bilgiler aldı.
 
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, daha sonra Düzce AFAD İl Müdürlüğü’nde düzenlenen İl Koordinasyon Toplantısına katıldı.
Düzce- Akçakoca Devlet ve Çevre Yolunun açılış törenine katılmak üzere kente gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, törenin ardından Düzce AFAD İl Müdürlüğü’nde düzenlenen İl Koordinasyon Toplantısına katıldı. Protokol temsilcilerinin de yer aldığı toplantıda, Düzce’nin ulaşım ve altyapısında yaşanan sorunlar, görüş ve istekler konuşuldu.
Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar