YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

DÜZCESPOR, 68 AKSARAYSPOR’A ACIMADI; 2-0 !

442
3. lig 2. Grupta lider olan Bitexen Düzcespor kendi evinde ezeli rakibi 68 Aksarayspor’u 2-0 yenerek şampiyonluk yolunda emin bir adım daha attı.
 
Ezeli rakibi 68 Yeni Aksarayspor’la 18 Temmuz şehir stadında karşı karşıya gelen Düzcespor 90 dakika boyunca maçtaki üstünlüğünü korudu.
 
Güneşli bir havada oynanan karşılaşmanın 10. Dakikasında Aksaray Belediyespor ceza sahası içinde karambol meydana geldi. Topla buluşan Dede Çelik şık bir vuruşla topu filelere gönderdi ama faul gerekçesiyle gol sayılmadı. Ardından maçın 20. Dakikasında Nevzat’ın ara pası ile Murat bu kez topla buluştu, kaleci ile karşı karşıya kaldı vurdu ancak ofsayt gerekçesi ile gol yine sayılmadı. Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz sona erdi.
 
İkinci yarıda da oyunda üstünlüğünü kuran Düzcespor, taraftarlarına izlenmeye değer bir oyun sergiledi. 69. Dakikada Nevzat’ın sol çaprazdan yaptığı ortayla buluşan Timur, takımını 1-0 öne geçiren golü attı. Tribünler henüz bu gole sevinirken, Dakika 75 Timur’un yaptığı orta ile buluşan Oğuzhan, ceza sahasından vurdu, gol oldu ve fark ikiye çıktı.
 
Bitexen Düzcespor ezeli rakibi 68 Aksarayspor’u kendi evinde 2-0 yenerek şampiyonluk yolunda bir zorluğu daha arkasında bıraktı.
 
Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar