YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

KEŞİR YIĞILCA’NIN SORUNLARINI DİNLEDİ!

393
Düzce Ak Parti Milletvekili ve Ak Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir, Ak Parti İl Başkanı Mustafa Keskin ile birlikte Yığılca ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.
 
İlk olarak Ak Parti İlçe Başkanlığından İlçe Başkanı Dursun Albayrak ile bir araya gelen heyet burada Yığılca ile ilgili genel durum değerlendirmesi yaptı.
Ardından Ziraat Odası Başkanlığına ziyaret gerçekleştiren Keşir, Ziraat Odası Başkanı aynı zamanda İl Genel Meclisi Üyesi Hüseyin Yılgın ile bir araya geldi. Ziraat odasında muhtarlarında katılımı ile köylerdeki sorun ve sıkıntılar dinlendi.
Yığılca Belediye Başkanlığında Belediye Başkanı Rasim Çam ile bir araya gelen Düzce Ak Parti Milletvekili ve Ak Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir, Ak Parti İl Başkanı Mustafa Keskin ve beraberindekiler belediye ile ilgili bilgiler aldı. Yığılca Belediyesine gereken desteği sağladığını belirten Keşir, “eksiklikler noktasında elimizden geleni yapacağız” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Rasim Çam, “ilçemize ziyaretinizden memnuniyet duyduk. 2023 yılı hedefleri doğrultusunda Belediyemiz olarak gerekli çalışmaları yaptık. Vatandaşlarımıza hizmet getirmek için sizlerin de desteği ile elimizden geleni yapıyoruz. Malum doğal afetler yaşadık. Yıkılan bölgelerimize yeni projelerimiz için sizleri ziyaret edeceğiz” dedi.
Yığılca Belediye Başkanlığı ziyaretlerinin ardından esnaf ve vatandaş ile bir araya gelen heyet ilçe merkezinde ziyaretler bulundular.
Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar