YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

AK PARTİ İL BAŞKANI KESKİN, MİRAÇ KANDİLİNİ KUTLADI

464

AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin, Miraç Kandili dolaysıyla bir mesaj yayınlayarak, başta Düzceli vatandaşlar olmak üzere, tüm İslam aleminin kandilini kutladı.

Keskin mesajında, İslam alaminin Miraç Kandilini kutladığını belirterek, “içinde birçok ilahi feyz ve bereketi barındıran Miraç Kandili’ni bir kez daha karşılamanın mutluluğunu yaşamaktayız. Recep ayının 27. Gecesinde gerçekleşen İsra ve Miraç; Sevgili Peygamberimizin (sav) önce Mescid-i Haram’dan Mescid-i Aksa’ya oradan da Yüce Mevla’mızın sonsuz ayet ve kudretini müşahede etmek için semaya kadar uzanan içerisinde pek çok ilahi hikmet ve bereketi barındıran manevi bir yolculuktur. Mevlaya aşık gönüllerin müstesna bir coşkuyu ulaştığı ve inanların müjdelendiği bu mübarek geceyi ibadetle geçirmenin ne derece faziletli olduğu hepimizce malumdur. Peygamber Efendimizin kutlu yolculuğunun anlamını kavramamız, inanan insanlar olarak vazifelerimizin bir kez daha farkına varmamız için bu mübarek geceler bizlere verilmiş birer armağandır.

Bu mübarek gece vesilesiyle insanlar arasında sınırlar oluşturan olumsuz anlayış ve davranışlardan kaçınalım. İnsanları bir birine yaklaştıracak sevgi ve kardeşlik iklimini sağlayacak davranışlar sergilemenin yollarını arayalım.
Bu mübarek gecenin, aynı gönül coğrafyasında yaşayan tüm insanlar arasında birlik ve beraberliğin güçlenmesine, insanlığın barış, huzur ve saadetine vesile olmasını şiddetin, terörün, savaşın acı ve acıdan akan gözyaşlarının dinmesinin Yüce Allah’tan niyaz ederim. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Düzceli Hemşehrilerim olmak üzere, Aziz Milletimizin, İslam Âleminin Miraç Kandili’ni tebrik ediyorum” dedi.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar