YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

DÜZCESPOR HAKEME RAĞMEN KIZILCABÖLÜK’Ü 3-2 YENMEYİ BAŞARDI!

565

Düzcespor zorlu haftada kendi saha ve seyircisi önünde 2-0 öne geçtiği Kızılcabölük spor’u 90+2’de bulduğu golle 3-2 yenerek önemli bir 3 puanı hanesine yazdırdı. Kaleci Ersin son dakikada sakatlanırken hakem ise kötü yönetimi ile taraftarlardan büyük tepki aldı. 

Şampiyonluk yolunda önemli bir virajı daha geride bırakan Düzcespor, İskenderunSpor’un bay olduğu haftada Kızılcabölük spor’u 3-2 yenerek aradaki puan farkını 6’ya çıkardı. Rakip takım ise bu yenilgiyle düşme hattına girdi.

Düzcespor müsabakada aradığı ilk golü 15. dakikada Oguzhan Erdoğan ile buldu. ilk yarı bu skorla sona erdi. İkinci yarıya da hızlı başlayan temsilcimiz 52. dakikada Murat Gürbüzerol ile skoru 2-0’a taşıdı. Bu dakikadan sonra daha rahat bir ikinci yarı bizi bekliyor derken maçı baştan sona yanlı yöneten hakem Selim Özen ceza sahası içinde rakip oyuncu yere düşünce tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Mehmet Şerifoğlu topu ağlarla buluşturarak skoru 2-1’e taşıdı. 70. dakikada ise Mehmet Türken’in golüne engel olamayınca skor 2-2 oldu. Bu golden sonra tekrardan galibiyet golu arayan temsilcimiz taraftarın da müthiş desteği ile aradığı golü 90-2’de Erçin Ilgaz ile buldu. 14 dakika uzayan maçta son saniyelerde kaleci Ersin sakatlanırken hakem son düdüğü çaldı ve temsilcimiz bu zorlu karşılaşmayı 3-2 kazanarak puanını 55’e yükseltti. 

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar