ZİYARET ÖNCESİ DÜZCE RAPORU KILIÇDAROĞLU’NA TESLİM EDİLDİ!

458

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 18 Mart’ta gerçekleştireceği Düzce ziyareti öncesi milletvekillerinin Düzce’yi karış karış gezerek hazırladıkları rapor  Ankara’da  Kılıçdaroğlu’na teslim edildi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, 18 Mart’ta düzenleyeceği Düzce programı öncesinde hazırlıklar tamamlanıyor.
 
CHP Genel Merkezi’nden aralarında Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoglu, Bursa Milletvekili Yüksel Özkan, Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya ve Giresun Milletvekili Necati Tığlı’nın da bulunduğu heyet, geçtiğimiz hafta kente gelerek 3 gün boyunca kurum ziyaretleri gerçekleştirmişti.
 
Hem merkezde hem de diğer 7 ilçede temaslarda bulunan CHP Heyeti, esnaf ve iş dünyası temsilcileri ile STK’larla bir araya gelerek yerel gündemi değerlendirdi. Kentteki problemleri ve üzerinde durulması gereken konuları belirleyen heyet Düzce temaslarını raporlaştırdı.

Hazırlanan rapor CHP Genel Merkezi’nde Düzce konulu toplantıda Kılıçdaroğlu’na sunulurken, kentteki izlenimleri hakkında da bir sunum gerçekleştirilerek bilgiler verildi.
Konuyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapan CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, “Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’nun Düzce’ye gerçekleştireceği ziyaret öncesi yaptığımız çalışmalarla ilgili hazırladığımız raporu heyet olarak Milletvekili arkadaşlarımızla birlikte
takdim ettik.” ifadelerini kullandı.

 

 

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar
İmage To Text Windows 11 Key