KONSERE BİLET YERİNE KİTAPLA GİRİLDİ!

239

“Kütüphanesiz Köy Okulu Kalmasın” sloganı ile gerçekleştirilen ve birbirinden değerli sanatçıların yer aldığı konserimizde gençler gönüllerince eğlendi.

Düzce Valiliği, Gençlik ve Spor Müdürlüğü, Gençlik Merkezi ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından “Kütüphanesiz Köy Okulu Kalmasın” sloganı ile düzenlenen konsere ilgi yoğundu.18 Temmuz Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Düzce Valimiz Sayın Cevdet Atay’ın da katıldığı konserde Yavuz Bayraktutar, Seyfi Demir, Cihan Kutlu ve Kayıp Nesil sahne aldı.

Gençlerin konsere gösterdiği ilgi yoğun olurken Okul Sporları Badminton Gençler Türkiye Birinciliği Müsabakaları için ilimize gelen 21 ilden 38 takım 190 sporcu da konsere davet edildi ve eğlenceye ortak oldular.

Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürümüz İsa Yazıcı, “Gençlik merkezimizde müzikle uğraşan gönüllü gençlerimizin bir fikri vardı. Köy okullarımız var, okullarda kitap sorunu var. Okullarda kütüphane problemleri var. Gençler müzik grubu olarak biz konser vermek istiyoruz ve bunu gönüllü yapmak istiyoruz dediler. Organizasyonu da biz üstlenmek istiyoruz. Düzce’de ki ailelere, gençlere yönelik bir konser düzenleyip, bu konserde bilet yerine kitap istiyoruz dediler. Kitapları toplayacağız ve yaş gruplarına göre ayıracağız.

İlimizin merkezinde, köylerinde ki kitabı eksik olan, kütüphanesi olmayan köylerimize kitapları gönüllü gençlerimizle birlikte ulaştıracağız. Bu akşam itibarıyla katılımın iyi olduğunu görüyoruz.  Halkımız teveccüh gösterdi ve ciddi anlamda kitap toplayacağımıza inanıyorum. Bu hikayede, bu serüvende özellikle gönüllü gençlerimize teşekkür ediyorum. Eğer ciddi sayıda kitap toplayabilirsek, açık hava konseriyle bir kitap toplama kampanyası daha düşünüyoruz” dedi.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar
İmage To Text Windows 11 Key