YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

AKÇAKOCA’DA SİLAHLI DEHŞET! DAYISINI ÖLDÜRDÜ, YENGESİNİ YARALADI!

770
Zonguldak’tan Düzce’ye babasını ziyarete gelen Neşet Özdemir, buraya geldiğini öğrenen husumetli olduğu yeğeni Efe V. ile tartıştı. Efe V., tüfekle dayısını ve onun eşini vurdu. Neşet Özdemir, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Öte yandan Efe V.’nin ablasının geçen yıl dayısı Neşet Özdemir’in oğluyla kaçarak evlendiği öğrenildi.
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde oturan Neşet Özdemir, Akçakoca’da yaşayan babasını ziyarete geldi. Bunu öğrenen Efe V. de pompalı tüfeği yanına alıp eve gitti. Burada Efe V. ile husumetli olduğu dayısı Neşet Özdemir arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında Efe V., Özdemir çiftini tüfekle vurdu.
DAYISI HAYATINI KAYBETTİ
İhbar üzerine adrese sevk edilen ambulanslarla yaralılardan Neşet Özdemir Akçakoca Devlet Hastanesi’ne, Şengül Özdemir ise Düzce Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan Neşet Özdemir kurtarılamadı. Olayın ardından kaçan Efe V., bir süre sonra polise gidip teslim oldu
ABLASI DAYISININ OĞLUNA KAÇMIŞ
Efe V.’nin ablasının geçen yıl dayısı Neşet Özdemir’in oğluyla kaçarak evlendiği, bu nedenle yaşanan tartışmalar sırasında Efe V.’nin babası Şenol V.’nin dövüldüğü, Efe V.’nin de bugün eve gelerek çifti vurduğu belirtildi.
 
SOKAĞA BIRAKTIKLARI KIZLARINI BULMAK İÇİN TELEVİZYONA ÇIKMIŞLAR
Neşet ve Şengül Özdemir çifti, yaklaşık 2,5 yıl önce bir televizyon programına çıkarak 20 yıl önce sokağa bıraktıkları 2 kız çocuklarının bulunmasını istemişti. Çiftin 2 kızı bulunurken, 2 aile tarafından alınıp yetiştirilen ve yuvalarını kuran çocukları, Özdemir çiftiyle televizyonda görüşmek istemedi.
Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar