YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

ŞEHİTLERİMİZ RAHMET VE MİNNETLE ANILDI!

518
18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 107. yıl dönümü Düzce’de de törenlerle kutlandı. Şehitlikte düzenlenen programda Kur’an-ı Kerim okundu ve dualar edildi. Vali Atay ve protokol Şehit Kabirlerini ziyaret ederek karanfil bıraktı.
 
18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 107. yıl dönümü tüm Türkiye’de olduğu gibi Düzce’de de törenle kutlandı.
 
Düzce’de ilk tören Şehir mezarlığındaki şehitlikte düzenlendi. Törene Vali Cevdet Atay ve protokolün yanısıra, gaziler, şehit yakınları ve vatandaşlar katıldı.
 
Şehitlik Anıtına çelenk konulması, saygı duruşu ve istiklal Marşının okunmasının ardından askeri birlik tarafından Saygı Atışı yapıldı.
 
İl Jandarma Komutanlığında görevli Jandarma Yüzbaşı Muhammet Hanifi Alemdarlar’ın günün anlam ve önemi ile ilgili konuşma yapmasıyla devam eden törende, Vali Cevdet Atay Şehitlik Defterini imzaladı.
 
Törende şehitlerimizin ruhuna Kuran-ı Kerim okunarak İl Müftüsü Rüstem Can eşliğinde dualar edildi.
 
Tören sonunda Şehit kabirleri ziyaret edilerek karanfil bırakıldı.
 
Düzce Güzel Sanatlar Lisesi ve Zübeyde Hanım Kız Meslek Lisesi tarafından Düzce Mehmet Akif İnan Hafız İmam Hatip Lisesi Salonunda yapılacak olan anma programı ise hava muhalefeti nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.
Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar