YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

ŞİDDET GÖREN KÖPEK EMİN ELLERDE!

485

Akçakoca ilçesinde sahibi olduğu öne sürülen kişi tarafından şiddete uğrayan köpek için Düzce ve Akçakoca Belediyeleri harekete geçti. İnfiala yol açan videodaki köpek, Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi ve Geçici Bakımevi’ne getirilerek, Veteriner hekimler tarafından gözetim altına alındı.

Akçakoca’da sahibi olduğu ileri sürülen kişinin şiddetine uğrayan köpeğin videosu sosyal medyada ve basın organlarında yer  almasının ardından Düzce ve Akçakoca Belediyesi harekete geçti. Düzce Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi ve Geçici Bakımevi’ne getirilen köpeğin ilk kontrolleri veteriner hekimler tarafından yapıldı.

“GENEL DURUMU İYİ”
Köpeğin sağlık durumunun iyi olduğunu dile getiren rehabilitasyon merkezinde görevli Veteriner Hekim Büşra Erşahin; “Akçakoca Belediyesi’nden ekipler köpeği bize getirdiler. Biz de ilk kontrollerini yaptık. Alttan ısıtmalı bir kafeste gözetim altına aldık. Tedavi süreci gayet iyi, ilk muayenede endişelenecek bir durum tespit edilmedi. Yarın genel tetkiklerini yapacağız” şeklinde konuştu.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar