YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

MİNİK ÖĞRENCİLER HARÇLIKLARINI KUR’AN KURSU İNŞAATINA BAĞIŞLADILAR!

534
Düzce Müftülüğüne bağlı Zahid-ül Kevseri 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursu öğrencileri, harçlıklarıyla Kur’an kursu inşaatına destek oldu.
 
Düzce Müftülüğü Zahid-ül Kevseri 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursu’nda eğitim gören minik öğrenciler, kumbaralarında biriktirdikleri harçlıklarını İl Müftülüğü koordinesinde Kültür Mahallesi ve Fevzi Çakmak Mahallesi’nde yapımı devam eden 4-6 yaş Kur’an kursu inşaatları için bağışladı.
 
Öğrencileri bu anlamlı ve örnek davranışlarından dolayı tebrik eden İl Müftüsü Rüstem Can, Kur’an kursu öğreticilerine hitaben şunları söyledi:
 
“Bu yavrularımız bizlere emanettir ve bizlerin geleceğidir. Mevlamızın bizlere tertemiz bıraktığı bu yavrularımızı İslam fıtratı üzere yetiştirme noktasında sizler, anneleri ve babalarıyla beraber öncülersiniz ve emanetçilersiniz. Mevlaya hamdolsun, emanetlere de en güzel şekilde sahip çıktığınıza da şahidiz. Onlara Allah’ın kelamını ezberletiyorsunuz. İslam ahlakını, temel dini bilgileri ve değerleri onlara aktarmaya çalışıyor, en güzel şekilde maddi manevi yavrularımızın eğitimine katkılar sağlıyorsunuz. Yüce Mevlam en güzel imkanlarla onların eğitimlerine katkılar sunabilmemizi bizlere nasip eylesin.”
Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar
İmage To Text Windows 11 Key