YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

DÜZCESPOR REKOR ÜSTÜNE REKOR KIRIYOR! DÜZCESPOR 2 – BAYRAMPAŞA 0 !

365

Şampiyonluk hedefine emin adımlarla ilerleyen Düzcespor , 8 haftadır yenilmeyen Bayrampaşa engelini Nevzat Bilen’in penaltı golü  ve Muhammet Enes’in şık golü  ile 2-0’lık skorla geçti. Taraftarların yoğun ilgi gösterdiği ve tribünlerin tıklım tıklım dolduğu müsabakada Düzcespor -2-0’lık skorla gülen taraf oldu. 

Düzce 18 Temmuz Stadyumunda oynanan müsabakaya her iki takım da kontrollü başladı. Maçın ilk çeyreği sonrası Düzcespor etkili ataklarla gol aradı, ancak rakip takım kalesini iyi korudu ve ilk yarı golsüz eşitlikle sona erdi. 

Maçın ikinci yarısına iyi başlayan temsilcimiz 62. dakikada  penaltı atışında Nevzat Bilen’in ayağından golü buldu. Bu golle rahatlayan temsilcimiz maçta kontrolü de eline aldı.  86. Dakikada Oğuzhan’ın şık pasında Muhammet Enes kaleciyi harika avladı ve Düzcespor’un ikinci golünü kaydetti. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Düzcespor Bayrampaşa engelini de ligin bitimine 6 hafta kala 3 puanla aşmış oldu. Bu galibiyetle Düzcespor puanını 67’ye çıkardı. 

Rakipler İskenderun Spor Çarşamba deplasmanında 1-0 yenilirken , Iğdır Spor ise, Şile deplasmanında 1-1 berabere kaldı. DüzceSpor Bu galibiyetle evinde üst üste 15. galibiyetini alarak rekor üstüne rekor kırarken en yakın rakibi İskenderun Spor ile ile puan farkını da 9’a çıkarmış oldu. 

Maç sonunda taraftarlar Düzcespor’lu futbolcuları adeta bağrına basarak galibiyeti doyasıya kutladılar.

 

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar