YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

ÖFKE KRİZİ GEÇİREN ÖĞRETMEN ÖĞRENCİLERE KORKU DOLU ANLAR YAŞATTI!

793

Uzun Mustafa İlkokulu’nda görev yapan 3-G sınıf öğretmeni Aslıgül E. ders esnasında öfke krizi geçirdi, kendini kaybedip öğrencilere şiddet uygulayan 27 Yıllık tecrübeli öğretmen sınıftaki dolabı da yumruklayıp kırdı. Öğrencilerin büyük korku yaşadığı olay bir öğrencinin durumu velisine anlatmasıyla ortaya çıktı. Çocukların psikolojik olarak etkilendiği öğretmen şiddeti sonrası Okul müdürlüğü olayı normal karşılarken veliler ise yaşanan skandal olayın ardından okula gidip gerekli yaptırımın yapılmasını istediler. Kendini kaybeden Öğretmen Aslıgül E. ise 27 yıllık öğretmenlik hayatımda ilk kez böyle kendimi kaybettim diyerek kendini savundu .

 

Uzun Mustafa İlkokulu 3-G sınıfı öğrencilerinin velileri, öğretmen Aslıgül E.’nin  öğrencilere fiziksel ve psikolojik şiddet uyguladığı iddiasıyla ayaklandı. Kabul edilemez durum bir öğrencinin okulda olanları ‘Anne korkudan altıma yapacaktım’ sözleriyle velisine anlatmasıyla ortaya çıktı.

Okulu müdürü, öğretmen ve veliler yaşanan olay sonrası Okulda bir araya geldi. Çocuklarının hem psikolojik hem de fiziksel şiddete maruz kaldığını belirten veliler, öğretmene tepki gösterdi. Öğretmen Aslıgül E. ise 27 yıllık meslek hayatında ilk kez böyle bir durumla karşılaştığını savunarak suçunu kabul etti.
Öğrenci velileri çocukların psikolojik olarak etkilendiğini belirterek öğretmenin değiştirilmesini istediler. Okul İdaresi ise bunun mümkün olmadığını belirterek gerekli şikayeti Milli Eğitim Müdürlüğü’ne yapılabileceklerini belirttiler. Bu şekilde çocuklarını okula göndermekten endişe duyan veliler ise Öğretmenden şikayetçi oldular. Yaşanan olay ile ilgili il Milli Eğitim Müdürlüğü’nün de açıklama yapması bekleniyor. 
Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar