YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

TAŞIYICILAR KOOPERATİFİ GENEL KURULA GİDİYOR!

314
Düzce’nin en başarılı Kooperatiflerinden biri olan S.S. Düzce Merkez Bölgesi Kamyon ve Tır Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi yönetimi 8 Mayıs Pazar günü olağan genel kurula gidecek. 4 yıllığına seçilecek yönetim, gayrimenkul alımı için üyelerden 3 milyon TL’lik yetki isteyecek.
 
S.S. Düzce Merkez Bölgesi Kamyon ve Tır Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifinin Olağan Genel Kurulu, 8 Mayıs 2022 Pazar günü saat 13.00’da Akınlar mahallesindeki kooperatif merkezinde yapılacak. Yeterli çoğunluk sağlanamadığı takdirde genel kurul 15 Mayıs 2022 Pazar günü aynı yer ve saate gerçekleştirilecek.
 
Divan başkanlığının seçilmesinin ardından Yönetim ve Denetim Kurullarının 2021 yılı faaliyet raporları değerlendirilecek. 2021 yılı bilanço ve gelir gider tabloları okunacak, müzakere edilecek ve oylanacak. Mevcut yönetim ve Denetim Kurulu üyeleri tek tek ibra edilecek.
 
Daha sonra 4 yıl süreyle görev yapacak yeni yönetimin oluşturulması için seçime gidilecek. 2022 yılı tahmini bütçesi okunarak oylanacak. Kooperatif yönetim kuruluna gayrimenkul alımı için 3 milyon TL’lik yetki verilmesi talebi üyelerin onayına sunulacak. Gelen Kurul üyelerin dilek ve temennileri ile sona erecek.
Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar