YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

BU GOL KAÇTI; DÜZCESPOR 1 PUANA RAZI OLDU!

541
Şampiyonluk mücadelesi veren Bıtexen Düzcespor, grupta 2. sırada olan iskenderunspor’u ağırladı. Baştan sona çekişmeli geçen müsabakada daha fazla gol pozisyonuna giren taraf Düzcespor oldu, ancak beklenen gol bir türlü gelmeyince Düzcespor sahadan 0-0 beraberlikle ayrılarak 1 puana razı oldu.
 
Bıtexen Düzcespor İskenderunspor karşısına kalede Ersin savunmada Erçin. Emre Onur. Recep orta sahada Rıdvan. Mikail. Oğuzhan sağ kenarda Samet sol kenarda Nevzat ileri uçta Murat 11’i ile çıktı.
 
Bıtexen Düzcespor küfür ve kötü söz yok pankartı ile sahaya çıkarken, İskenderunspor sahaya mavi renk forma ile çıktı. Maça saatler varken stadı dolduran taraftarların takıma inanılmaz destek verdiği görüldü.
 
Düzcespor maça hızlı başlarken, henüz 4. dakikada Düzcespor’un kaydettiği gol ofsayt sayıldı.
 
Rakibi karşısında büyük baskı ile oyuna başlayan Düzcespor’da önce Recep sonra Nevzatın şutları kornere çıktı atılan kornerden sonuç alınamadı.
 
Gol sesinin çıkmadığı ilk yarının ardından İkinci yarıda da etkili olan taraf Düzcespor Oldu. Murat Gürbüzerol’un kaleci ile karşı karşıya kalıp atamadığı gol taraftara adeta saç baş yoldurttu.
 
İkinci yarının son dakikalarında Düzcespor rakip kalede gol aradıysa da bunda başarılı olamayınca her iki takım da 1’er puana razı oldular. Iğdır Spor’un aldığı galibiyet ile ligde sıralama değişti ve ikinci sıraya yerleşti.
Bu sonuçlarla Lider Düzcespor ile en yakın rakibi Iğdır Spor arasındaki puan farkı da 5’e inmiş oldu.
Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar