YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

EŞİNİN TERKETTİĞİ İKİ ÇOCUKLU TAYFUN’UN TEK UMUDU ”KÖK HÜCRE” TEDAVİSİ!

650
2019 yılında D-100 Karayolu Cumayeri sapağında geçirdiği trafik kazasından sonra yatağa bağımlı olarak yaşayan ve eşinin terk etmesi ile iki çocuğu ile ortada kalan 30 yaşındaki Tayfun Şefik, annesinin evinde yaşam savaşı veriyor.
 
Kazadan sonra uzun süre tedavi süreci devam eden ve akabinde yatağa bağımlı olarak yaşama tutunan Tayfun Şefik, şimdilerde annesinin bakımını üstlenmesi ile yaşamını sürdürmeye çalışıyor.
 
Gümüşova Selamlar Köyü’nde ikamet eden Anne Meliha Şefik, oğlunun iki yıl önce trafik kazası geçirdiğini, kazadan sonra gelininin iki çocuğu ortada bırakarak evi terk ettiğini belirterek o günden bu yana yatalak olan oğluna kendinin bakmaya çalıştığını söyledi. Ravza(6) ve Miraç(4) adında iki torununa da hem annelik hem de babalık yapmaya çalıştığını belirten Anne Meliha Şefik, Oğlunun iyileşmesi için doktorların tek çarenin kök hücre tedavisi olduğunu söylediklerini onun için de istenen parayı bulmakta zorlandıkları için bu tedaviyi yaptıramadıklarını ifade etti.
 
İki çocuğun kazanın ardından annelerinin evi terk etmesi ile zor günler geçirdiğini belirten Meliha Şefik, torunlarımın babaları yatağa bağlı halde yaşıyor. Konuşamıyor, tepki vermiyor. Sürekli bakımı gerekiyor. Torunlarım babalarını çok seviyorlar, onu hiç yalnız bırakmıyorlar, Ama anne ve baba sevgisini doya doya yaşayamadan büyüyorlar, bu durum da beni çok üzüyor. Yetkililerden ve hayırseverlerden oğlum için doktorların tavsiye ettiği kök hücre tedavisi için yardım ve destek istiyorum’ dedi.
 
Oğlu için acil olarak Hastane yatağına da ihtiyaçları olduğunu belirten Anne Meliha Şefik ramazan ayında hayırseverlerden destek bekliyorum diye konuştu.
Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar