YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

ÇOCUKLAR BAŞKAN AMCALARIYLA İFTAR YAPTI

541

Düzce Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında çocukları iftar yemeğinde buluşturarak unutulmaz bir bayram yaşattı.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuklar ile ifyar programında bir araya geldi. Bahçeşehir Etkinlik Alanı’nda geçtiğimiz hafta Gençlik İftarı’nın ardından bu hafta sonu için düzenlenen Çocuk İftarı’nda da yüzlerce çocuk ve ailesi Düzce Belediyesinin hazırladığı iftar sofrasında buluştu.

Osmanlı döneminin önemli geleneklerinden biri olan Çocuk İftarı’nı yeniden canlandırmak ve Düzcelilere benimsetmek amacıyla Düzce Belediyesi tarafından organize edilen Çocuk İftarı’na yüzlerce aile çocuklarıyla akın etti. Özenle hazırlanan masalara oturan çocuklarla Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün tek tek ilgilendi.

BOL BOL FOTOĞRAF ÇEKTİRDİLER
Çocuk İftarının yapıldığı Bahçeşehir Etkinlik Alanı’na gelen Başkan Özlü, ezanın okunmasını bekleyen çocukların masalarını tek tek ziyaret etti. Miniklerle birlikte fotoğraf çektiren Özlü, iftar sonrasında da çocukların aileleri ile sohbet etti.

BANDO GÖSTERİSİ COŞKU KATTI
Düzce Belediyesi’nin düzenlediği Çocuk İftarının diğer bir ilgi çeken etkinliği de Belediye Bandosu oldu. İftar öncesi ve sonrasında çaldıkları marş ve şarkılarla alanı dolduran kalabalığı eğlendiren bando dikkatle ve ilgi ile takip edildi. İftar sonrasında Başkan Özlü de çocuklarla birlikte 23 Nisan şarkıları eşliğinde Türk Bayrağı salladı.


Öte yandan alanda çocuklara çikolata ve balon da hediye edildi.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar