YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

DÜZCESPOR 4-0 KAZANDI; RAKİPLER DİRENDİ; ŞAMPİYONLUK HAFTAYA KALDI!

623

Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Bitexen Düzcespor Ligin bitimine iki hafta kala kendi sahasında Kalecik Spor’u 4-0 yenerek Şampiyonluk hedefine bir adım daha yaklaştı. En yakın rakiplerinin kazanması ile Bitexen Düzcespor’un şampiyonluğunu ilan etmesi haftaya Yomra deplasmanına kaldı. 

Maça çok istekli başlayan temsilcimiz Düzcespor 8. Dakikada Murat Gürbüzerol’un şık golü ile 1-0 öne geçti. 25. Dakikada kontra atakla ileriye çıkan temsilcimiz rakip kalecinin hatasını affetmedi ve Murat Gürbüzerol ile skoru 2-0’a taşıdı. Oğuzhan’ın korner atışında arka direkte topla buluşan Recep Kalkan topu ağlara göndererek skoru 3-0 yaptı ve ilk yarı bu skorla sona erdi. 

Maçın ikinci yarısına da istekli başlayan taraf Düzcespor oldu. Bir çok pozisyondan eli boş dönen temsilcimiz 80. dakikada Samet Eker’le skoru 4-0 yaptı . Maçın kalan dakikalarında başka gol olmayınca Düzcespor müsabakadan 4-0 galip ayrılan taraf oldu. Bu Skorla puanını 72’ye yükselten temsilcimiz şampiyonluğu da haftaya Yomra Deplasmanına bıraktı. 

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar