BAŞKAN ÖZLÜ BASIN İFTARINDA KONUŞTU; HALK YAPTIĞIMIZ İŞLERİ BEĞENİYOR!

417

Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, Düzce’de görev yapan yerel ve ulusal medya temsilcileri ile iftar yemeğinde bir araya geldi. Mutfak Sanatları Merkezinde düzenlenen iftar yemeğinde konuşan Başkan Faruk Özlü, iftar davetine katılan basın mensuplarına teşekkür etti. 

Düzce Belediyesi olarak, Düzce’de önemli işler yaptıklarını belirten Başkan Özlü, Düzce Şehir Merkezinde özellikle İstanbul Caddesi çok beğenildi, Millet Bahçesi yapılırken çok eleştirildi ama hizmete başladıktan sonra hiç kimseden olmamış lafını duymadım. Aksine kime sorsak olumlu geri dönüşler aldık. Şimdi Millet bahçesinin ikinci etabına başlayacağız daha da güzel bir Düzce bizi bekliyor dedi. MSM için de aynı tepkilerin olduğunu anlatan Başkan Özlü, Düzce Kasrı varken burası nasıldı, şimdi nasıl oldu. Fena mı oldu, Düzce’nin adına yakışır bir Mutfak Sanat Merkezi yaptık, şimdi burasını da herkes çok beğeniyor. 

Düzce Cedidiye Meydanı için de çalışmaların devam ettiğini belirten Başkan Özlü, kamuoyunda bu alanın meydan olarak kalması yönünde bir görüş te ortaya çıktı, ancak o alanda hak sahipleri var. Onları mağdur edecek bir adım atmamız şuan için söz konusu olamaz diye konuştu. 

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar
İmage To Text Windows 11 Key