YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

DÜZCELİ FURKAN’IN ÖLÜMÜ AİLESİNİ YASA BOĞDU!

1.591
Kocaeli’nin İzmit ilçesinde bulunan Marina mevkiinde önceki akşam denize düşerek hayatını kaybeden Sakarya Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesi 4. sınıf öğrencisi Furkan Çiftçi’nin (23) cenazesi, toprağa verilmek üzere memleketi Düzce’nin Gümüşova ilçesine götürüldü.
Kocaeli’nin İzmit ilçesinde bulunan Marina mevkiinde geçtiğimiz akşam balık tuttukları ve alkol aldıkları ileri sürülen biri kadın iki genç, bilinmeyen bir nedenden dolayı bir anda dengelerini kaybederek denize düştü.
 
Çiftin bağrışmaları üzerine durumu fark eden vatandaşlar, hemen 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak, ihbarda bulundu.
 
Yapılan ihbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve 112 ekipleri sevk edildi. Denize düşen Mine D. (23) kısa sürede, çevredeki vatandaşların yardımı ile denizden çıkartılırken, Furkan Çiftçi’nin bulunması amacıyla bölgede arama çalışması başlatıldı.
 
Arama çalışmaları sonucunda, Furkan Çiftçi’nin cansız bedenine ulaşıldı. Çiftçi’nin cesedi, otopsi için Kocaeli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Düzce Gümüşova ilçesinde yaşayan işçi emeklisi İsmail ve ev hanımı Ayşe Çiftçi’nin 4 çocuğundan biri olan Furkan Çiftçi’nin Sakarya Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesi 4. sınıf öğrencisi olduğu öğrenildi. Cenazesi hastane morgunda tamamlanan işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi. Furkan’ın cenazesi daha sonra toprağa verilmek üzere Gümüşova’ya götürüldü.
Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar