YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

KILIÇDAROĞLU ESNAF VE VATANDAŞ ZİYARETİ YAPTI!

471

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, bugün Düzce’de esnaf ve sivil toplum kuruluşları ile buluştu. Esnafla sohbet eden Kılıçdaroğlu köprüleri kamulaştıracaklarını, muhtarlık kurumunu güçlendireceklerini ve demokrasiyi yükselteceklerini söyledi.

Vatandaşların ve esnafların sorunlarını dinleyen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu “Biraz sabredin. Biz geliyoruz” dedi.

Esnaf ile ayak üstü ekonomik sorunları konuşan Kılıçdaroğlu, halı satışı yapan bir esnafın “Dayanamıyoruz artık” serzenişe, “Biraz sabredin, biz geliyoruz. Sorunlarınızı çözeceğiz” cevabını verdi. Fotoğraf çekinmek isteyenleri kırmayan Kılıçdaroğlu ve 82 yaşındaki bir teyze arasında “Akrabalarımın yarısı AKPartili, senin için hepsini CHP’li yapıyorum. Allah sana iyilik versin. İnşallah sen kazanacaksın” diyaloğu geçti.

Ayakkabı dükkanı sahibi bir esnafla muhabbet eden Kılıçdaroğlu, “Esnaflar bu ülkenin orta direği. Sizler kazandıkça herkesin yüzü gülecek” dedi.

Kılıçdaroğlu ile ilk defa görüşen bir genç, kendisine yazdığı mektubu verdi. Kılıçdaroğlu ile tanıştıktan sonra yanına giderek sohbet ettiğimiz genç, “Kılıçdaroğlu’nu ilk defa gördüm. Yıllardır biliyorum ama son iki yılda tanıyabildim. AKPartili bir aileden geliyorum. Hala çevrem böyle. Büyük bir önyargıyı kırıp bugün tanıştım. İlk siyasi girdiğim oluşum da AKPartili. Ve tanıdıktan sonra bağlandım Kılıçdaroğlu’na. Kolay kolay bırakmam. Mektupta da bu önyargılarımdan bahsettim. Benimle artık helalleşmeye ihtiyacı yok. Sosyal medyada ne kadar samimiyse, gerçekte de o kadar samimiydi” diyerek duygularını ifade etti.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar