İNDİRİM İZDİHAMINA ÇEVİK KUVVET EKİPLERİ MÜDAHALE ETMEK ZORUNDA KALDI!

688
Düzce’de bir mağaza kuruluşunun 1. yıldönümü nedeni ile ürünlerinde yüzde 50 ila 70 arasında indirim uygulayacağını duyan vatandaşlar, mağaza girişinde izdiham yarattı. Binlerce kişi mağazaya girerek alışveriş yapmak için birbirini ezince, devreye çevik kuvvet ekipleri girdi.
 
Düzce’de bir mağaza kuruluşunun birinci yıldönümü nedeni ile ürünlerde indirime gideceğini duyurdu. 100 liralık kamp sandalyesini 20 liraya, 150 liralık ağaç lambaları 49 liraya, 750 liralık yemek tencere takımını 300 liraya ve birçok üründe yüzde 50 ila yüzde 70 arasında indirim yapacağını duyurmasının sonrasında mağazanın önünde sabah saatlerinde izdiham oluştu.
 
Mağazanın kapılarını açması ile beraber bir anda içeri girmek isteyen yüzlerce vatandaş indirimlerden faydalanmak için birbirini ezdi. Çevik Kuvvet ekiplerinin müdahalesi ile beraber izdihamın önüne geçilirken, mağaza işletmecisi Yakup Köroğlu, piyasadaki zamları bildiklerini ve halkı düşünerek bu şekilde bir kampanya yaptıklarını söyleyerek, “Düzce’de ki mağazamızı geçen yıl 17 günlük kapanmalara denk gelen süreç içerisinde açtık.
 
O dönemde pandemiden dolayı çok reklam yapamadık. Düzce halkı ile buluşamadık. Pandemi kuralları nedeni ile kampanyalarımızı sunamadık. Bu yıl 1. yıldönümümüz. Bu yıl de Düzce halkına ürünler ile kampanya yaptık. Şu anda piyasadaki zamları takip ediyoruz. Halkımızın alım gücünün düştüğünü biliyoruz. Bizde bunu düşünerek kampanyalar yaptık. İddiaları fiyatlar verdik. Açılışımıza özel bir gündü. Düzce halkına teşekkür ediyoruz. Çok güzel alaka gösterdiler ve kampanya olumlu geçiyor” şeklinde konuştu.
 
Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar
İmage To Text Windows 11 Key