YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

ÇAKAR’DAN SİYASETE YEŞİL IŞIK! DÜZCE’YE HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİM!

545

Düzce Üniversitesi Rektörü iken istifa eden Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi. Çakar siyaset yapmayı düşünüyor musunuz? sorusu üzerine, bunun için evet ya da hayır diye bir şey diyemem, Düzce’nin faydasına olacak her işte her koşulda olurum. şartlar nasıl gelişir bilemem, ama Düzce’me, memleketime hizmet etmeye devam etmek istiyorum. Bana ihtiyaç duyulan her yerde olmaya hazırım diye konuştu.

Düzce Üniversitesi Rektörlüğü’nden istifa eden Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, bu sabah basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi. Gazetecilerle sohbet eşliğinde kahvaltı yapan Çakar, Düzce’de görev yapmış biri olarak şahsım adına düzenlenen kahvaltı programından ötürü sizlere teşekkür ediyorum. Ben Düzceliyim, Düzce’nin evladıyım. 5 sene rektör yardımcılığı 7 sene de rektör olarak bu şehre hizmet verdim. Bu hikayeyi asla yarım bırakmaya niyetim yok, bundan sonra da Düzce’me hizmet etmeye devam edeceğim diye konuştu.

 

 

Düzce Üniversitesi’nin ilkleri gerçekleştirmesinde, dünyanın sayılı üniversiteleri arasında yer almasında, öncü bölgesel kalkınma üniversitesi olmasında ve daha birçok alanda sayısız başarı kazanmasında büyük emekleri olan Çakar, rektörlük görevimiz buraya kadarmış, ama ben Düzce halkının bağrına bastığı bir evladı olarak, memleketime hizmete devam edeceğim, Allah’ın izni ile hiçbir zaman ödün vermediğim ahde vefa duygumla bu hikayeyi de mutlu sonla bitireceğim” diye konuştu. Basın mensupları ile de görev süresi boyunca uyum içerisinde çalıştıklarını dile getiren Çakar, Hiç bir basın kuruluşu ile bu güne kadar ters düşmedik, mahkemelik olmadık, hepsi ile iyi bir bağ kurduk ve bir çoğu ile de gönül köprüsü kurarak kardeş olduk, arkadaş olduk, dost olduk diye konuştu. Basın mensuplarına da teşekkür eden Çakar, siyaset düşünüyor musunuz? sorusuna ise bunun için evet ya da hayır diye bir şey diyemem, şartlar nasıl gelişir bilemem, ama Düzce’me, memleketime hizmet etmeye devam etmek istiyorum diye konuştu.

Çakar rektör adayları için ise her biri bu görevi layıkıyla yapabilecek kapasitede. Üniversitemiz kendi içinden çok güçlü ve kaliteli öğretim görevlileri yetiştirdi. Kim rektör olursa olsun görevini en iyi şekilde yapacağına eminim diye konuştu.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar