YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

İSME ÖZEL KOMBİNE BİLET SATIŞI BAŞLADI!

454

TFF 2. Lig’de mücadele edecek olan Bitexen Düzcespor, 2022-2023 futbol sezonu için kombine bilet satışlarını, kişiye özel koltuk modeliyle satışa sunuyor. Satın aldığın kombine bilet karşılığında isim ile ayrılacak olan koltuk, yıl boyunca satın alan kişiye özel olarak ayrılacak

Düzcespor Kulübü, heyecanlı geçmesi beklenen sezon öncesi kombine bilet satışıyla ilgili kişiye öze kombine satışı yapılacağını duyurdu. 2022- 2023 futbol sezonunda TFF 2. Ligde mücadele edecek olan kırmızı lacivertli takım hazırlıklarını tamamlamak üzere. Transfer sezonunu başarılı bir şekilde yürüten Düzcespor Yönetimi, şimdi de kombine bilet satışına başlayacağını duyurdu.

KİŞİYE ÖZEL KOMBİNE KOLTUK
Bu yıl önceki yıllardan farklı olarak, A kapalı tribünü ve B kapalı tribünü için satılacak olan kombine biletlerin kişiye özel yapılacağını belirten yönetim, satın alınan bilet karşılığındaki koltuk ya da koltukların şahsa özel olarak sezon boyunca ayrılacağını duyurdu.

2 BİN 500 TL’DEN SATIŞA SUNULACAK
2 bin 500 liradan satışa sunulacak olan kombine biletlerde, böylelikle maçı sezon boyunca izlemek istediğiniz koltuğu kendiniz seçebilecek, bir sezon boyunca adınızın yazılı olduğu o koltuktan Düzcespor maçlarını izleyebileceksiniz.

Satışına başlanılan kombine kişiye özel bilet satışlarında arka sıralardaki koltuklara kalmamak için Düzcespor sevdalıların ellerini çabuk tutmaları ve koltuklar tükenmeden kendi koltuğunu seçmeleri gerektiğini belirten yönetim, müracaatların 0 532 362 52 94 numaralı telefondan kulüp müdürü Hüseyin Özcan’a yapılacağını açıkladı.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar