YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

KESKİN VE EKİBİNİN BUGÜNKÜ DURAKLARI AKÇAKOCA OLDU!

363

AK Parti İl Başkanı Keskin ve beraberindeki parti yöneticileriyle Akçakoca’nın köylerini ziyaret ederek, vatandaşın nabzını tuttu.

AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin tarafından Akçakoca İlçesine bağlı köylere yönelik program düzenlendi. Keskin ve beraberindeki AK Parti heyeti Akçakoca’ya bağlı Edilli, Tahirli, Kalkın, Paşalar, Hasançavuş, Melenağzı, Nazımbey, Uğurlu, Esmahanım ve Yenice köylerini ziyaret ederek Köy Muhtarları ve Köy Temsilcileriyle bir araya gelip köylerin sorunlarını ve taleplerini yerinde dinledi.

Gerçekleştirilen köy ziyaretlerine AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, AK Parti Düzce Milletvekili Fahri Çakır, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Şulenur Kubilay Yılmaz, Akçakoca İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu, ilçe Kadın Kolları Başkanı Lehuza Sarıca, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cengizhan Öztürk, İl Genel Meclis Başkanı Çiğdem Günal, İl Genel Meclis Üyeleri Sinan Cumhur, Mustafa Erez ve Parti üyeleri katıldı. 
Melenağzı köyünde açıklama yapan İl Başkanı Keskin, Bugün Akçakoca’dayız, burası Melen ağzı köyü. Tüm Türkiye’de olduğu gibi AK Parti teşkilatları gönülden gönül ‘e seferle 2023 de zaferle yolumuza devam ediyoruz. Burada değerli köy muhtarımızla, köy sakinlerimizle, hanım efendilerimizle, Milletvekilleri ve teşkilatımız olarak bir araya geliyoruz. Dertlerini tasalarını dinliyoruz, yaptıklarımızı yapamadıklarımız anlatıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımıza AK Partimize büyük teveccühü canlı olarak görüyoruz. Hepsinden Allah razı olsun. Ben bu sözlerle 2023 yılına İnşallah Allah’ın izniyle bu Milleti arkamıza alarak zaferlerle emin adımlarla gittiğimizin altını çizmek istiyorum” şeklinde konuştu.

Milletvekili Fahri Çakır ise yaptığı konuşmada, “Şüphesiz arkamızdaki görünen denizden de bellidir burası Karadeniz Akçakoca Melenağzı. İstanbul’a su temin eden Melen akarsuyunun denize kavuştuğu yer, önemli bir yerdeyiz. Güzel bir köyümüz, bu köyde fevkalade karşılandık. Dolası ile teşkilat başkanlığımızın ve teşkilatlarımızın programları dahilinde sıkmadık el bırakmadık, bırakmayacağız. Gidilmedik köy, çalmadık kapı bırakmayacağız. Dolasıyla Cumhurbaşkanımız talimatıyla var olan çalışmalarımızı yaz demeden, tatil demeden, kar kış demeden sürdürdüğümüz çalışmalara bu yaz da kapıları çalarak devam ediyoruz. Bu devam ettirdiğimiz çalışmaların içerinde vatandaşlarımızla hasbihal etmek, sorunlarını dinlemek, yaptıklarımızı gözden geçirerek eksiklerimizi tamamlamak adına buralardayız. Dolayısıyla vatandaşlarımızın teveccühünden dolayı bir kez daha teşekkür ediyoruz. Bugün Akçakoca’yla devam ediyoruz. Yarın bir başka ilçeyle birlikte olacağız. Çalışmalarımıza İnşallah yaz boyunca getirip, inşallah 2023 de finali yapacağız” ifadelerinde bulundu.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar