ANNİS ÖLÜM GECESİ FİLMİNİN GALASI BÜYÜK BİR HEYECAN İLE GERÇEKLEŞTİ!

378

Düzce Prusias ad Hypium Antik Kent kazıları sırasında bir dizi arkeoloğun başından geçen olayları konu alan senaryosu ve çekimleriyle büyük ses getiren ‘Annis Ölüm Gecesi’ filminin galası geçtiğimiz akşam Düzce Özdilek AVM Cinetime’de gerçekleşti.

Galaya oyuncuların yanı sıra Düzce Üniversitesi Rektör’ü Nedim Sözbir, Düzce İl Genel Meclis Başkanı Çiğdem Günal, Düzce TSO başkanı Tuncay Şahin, Başkan Yardımcısı Ümit Ülgen, Düzce Valiliği Turizm Kültür Müdürü Sabahattin Parlak ,Eski TSO Başkanı İstanbul Düzceliler Derneği Başkanı İlyas Çelebi ve yönetim kurulu üyeleri Ali İhasan Türkan, Mustafa Sönmezoğlu, Düzceli İş İnsanı Yapımcı Menajer RJ Yapım Ramazan Caboğlu, İstanbullu İş İnsanı Ömer Kalli ve birçok sinema sever iş insanı ve misafirler katılım sağladı.

Ayrıca Siyasilerden İyi Parti İl Başkanı Yunus Özay Er, Yönetim Kurulu Üyesi Aslıhan Tüysüz, İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Hakan Deniz, TDP Düzce İl Başkanı Sezgin Aktaş ,TDP Genel Başkan Danışmanı Hayati Caklı,Düzce kadın Futbol Kulübü ve Basın mensuplarının katılımı ile gerçekleşti.

9 Eylül’de vizyona giren filmin oyuncu kadrosunda Meral Kaplan, Tayfun Sav, Selçuk Kılıç, Korkmaz Polat, Yıldız Uslu, İlhan Karamanoğulları, Emirhan Öztürk’ürol alıyor.

Filmin yapımcısı MSA Film Yönetim Kurulu Başkanı Murat Albayrakoğlu “Düzce benim yaşadığım şehir bu şehrin her anlamda tanıtılması adına bu kıymetli projeyi burada gerçekleştirmiş olmanın gururunu heyecanını burada yaşıyorum. Tüm oyuncularımıza set ekibimize ve Düzce’de bizlere desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Faruk Özlü ’ye, Belediye Başkan Yardımcılarımız Hasan Günde ve Oya Kocaman’a Düzce Valimiz Cevdet Atay’a daha bir çok kişiye teşekkürlerimi sunuyorum. Herkese keyifli seyirler dileriz” ifadelerinde bulundu.

Senaryo ve Yönetmen koltuğuna oturan Adem Uğur film hakkında “Düzce’de çektiğimiz film konusu çekim mekanları ile izleyiciyi yakalayacağın a inanıyorum. Tüm oyuncularımıza ekibimize teşekkür ediyorum. Sinema izleyicilerine iyi seyirler diliyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Filmin Başrol Oyuncusu Meral Kaplan “Filmde arkeolog Canan karakterini canlandırdığını, proje geldiğinde senaryo beni çok heyecanlandırdı. Özellikle İzleyiciler konusu ile çekim yapılan mekânların izleyiciyi filmin içine çekeceği ve bir sonraki filmde ne olacağını merakla bekleyecekler. Herkese iyi seyirler diliyorum” açıklamasında bulundu.

Annis Ölüm Gecesi 41 İlde yaklaşık 100 sinema salonun ’da seyircisi ile buluşuyor.

 

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar