YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

DÜZCE’DE RAP SEVERLER CEZA KONSERİNDE BULUŞTU!

493

Türkçe rap denilince akla gelen ilk isim Ceza, Düzce Gençlik Günleri kapsamında Anıtpark’ta konser verdi. Ceza’yı dinlemek için alanı dolduran binlerce rap sever unutulmaz bir gece yaşadı. 

Türkçe rapin efsane ismi Ceza Anıtpark’ta hayranları ile buluştu. Düzce Belediyesi’nin Gençlik Günleri kapsamında Düzce’ye gelen Ceza, Anıtpark’ta sahneye çıktı. Birbirinden güzel rap şarkılarını Düzcelilerle birlikte söyleyen ceza sahne performansıyla hayranlarından tam not aldı. 

Ceza, alanı dolduran gençlere unutulmaz bir konser verdi. Gençler de büyük bir coşkuyla sanatçıya eşlik etti. Binlerce Düzceli hep bir ağızdan Ceza’nın
şarkılarına eşlik ederken ünlü sanatçı da Düzce’nin coşkusuna hayran kaldığını söyledi. Konser sonunda Belediye Başkanı Faruk Özlü, ünlü sanatçıya plaket ve çiçek takdim etti. 

 

Düzce Gençlik Günleri’nin mimarı Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü de Türkiye’nin en ünlü ve rap müziğinin öncüsü Ceza’ya plaket takdim etti. Düzceli gençlere hitap eden Özlü, “ Gençler eğlenin, tadını çıkarın. Sizler isteyin biz yaparız. Bu konserlerin tadını çıkarın. Bunları sizin için yapıyoruz” dedi. Ünlü rap grubu Ceza da Başkan Özlü’ye kendilerini Düzcelilerle buluşturan Başkan Faruk Özlü’ye teşekkür ederek, hafta içi olmasına rağmen alanı dolduran Düzcelilere övgüler yağdırdı. Konserler serisi Tuğçe Kandemir ile devam edecek.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar