CHP İL BAŞKANINA KAMERALAR ÖNÜNDE PROMPTER ŞOKU!

318

CHP Düzce İl Başkanı Semih Cemşit, AK Parti ve MHP’nin oyları ile kabul edilen “Dezenformasyonla mücadele yasasını’ eleştirirken basın açıklamasını okuduğu prompter kapanınca basın açıklamasına devam edemedi. Kameralar önünde donup kalan başkan partili görevlilerden yardım isteyerek bilgisayarın düzeltilmesini istedi. Cemşit, prompter arızası yüzünden basın açıklamasına devam edemedi, açıklamasını yazılı dağıtmak zorunda kaldı.

AK Parti ve MHP’nin oyları ile kabul edilen “Dezenformasyonla mücadele yasası’ yasalaştı. Muhalefet partilerinin sansür yasası dediği yasa ise eleştirilmeye devam ediliyor.

CHP Genel Merkezi de 81 il başkanlığına yasayı eleştirin diye talimat vererek il başkanlarına yazılı basın metinini gönderdi. Ancak CHP’nin Düzce’deki il başkanı Semih Cemşit açıklamaya hazırlı gelmediği için basın açıklamasını prompter üzerinden okumak istedi. Teknolojiye ayak uydurmaya çalışan başkan Cemşit metnini okuduğu açıklamaya hakim olamayınca prompterin aniden kapanması ile ne yapacağını şaşırdı ve uzun süre cümlesini tamamlamakta zorlandı. Sonrasında ise açıklamaya devam edemedi. Kameralar karşısında uzun süre şoku üzerinden atamayan Cemşit  basın açıklamasını tamamlayamadı ve bitirmek zorunda kaldı.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar
İmage To Text Windows 11 Key