YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

CUMKA CUMHURİYET COŞKUSUNU KAPADOKYA’DA YAŞADI!

404

Kısa adı Cumka olan Cumayeri Kadın Kooperatifi,29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısı ile Kapadokya’da bir gezi düzenledi. Kooperatif Başkanı Serpil Keleş Kırıkçı önderliğinde Arel Tur aracılığı ile Kapadokya’ya giden Kooperatif üyesi kadınlar sabahın ilk ışıkları ile Kapadokya’da balonların kalktığı esnada ellerinde Türk Bayrakları ile 29 Ekim coşkusunu 10. yıl marşını hep bir ağızdan söyleyerek yaşadılar. 

Cumka üyesi kadınlar gün boyu Kapadokya’nın tarihi ve kültürel mekanlarını gezdikten sonra Avanos’da akşam düzenlenen Fener alayına da katıldılar. Kooperatif Başkanı Serpil Keleş Kırıkçı, amacımız Cumayeri ilçesinde yaşayan tüm kadınlarımızı sosyalleştirmek ve ekonomik özgürlüklerine kavuşmalarını sağlamak. Kooperatifimiz çeşitli projeler geliştirerek kadınlarımıza yeni istihdam kapılarını açmalarını sağlıyor. Bizler de zaman zaman bu tür organizasyonlar düzenleyerek kadınlarımızla hafta sonunu en iyi bir biçimde değerlendirmelerini ve sosyalleşmelerini sağlıyoruz. dedi. 

Kırıkçı; 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Avanos’ta düzenlenen Fener Alayına ve Cumhuriyet yürüyüşüne de katıldık. Bizler Cumhuriyet Coşkusunu böylesine değişik bir atmosferde kutladığımız için de ayrıca mutluyuz diye konuştu. 

 

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar