YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

BAŞINDAN VURULAN GENÇ HAYATINI KAYBETTİ!

270

Düzce’de Ali A. (25) ve Yekta A. (28) kardeşler tarafından tabancayla başından vurulan Canpolat Ak (18) yaşamını yitirdi.

Olay, dün Çay Mahallesi Rıhtım Caddesi’nde meydana geldi. Düzcespor’un Amedspor’u sahasında ağırladığı karşılaşmanın ardından ev sahibi takımın taraftarı iki grup tartıştı. Tartışma sonrası taraflardan Canpolat Ak ile Ali A. (25) ve Yekta A. (28) kardeşler, caddede karşılaşınca önce tartışma, sonra kavga çıktı. Kavgada Ali ve Yekta A. kardeşlerden birinin tabanca ile açtığı ateşte, Canpolat Ak başından vuruldu. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen ambulansla Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Canpolat Ak, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

Olayın ardından kaçan Ali ve Yekta A. kardeşler, İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmayla gece saatlerinde şehir merkezinde kaldıkları evde yakalandı. Kimin ateş ettiği belirlenmeye çalışılırken, soruşturma devam ediyor.

 

Olayla ilgili Valilikten Açıklama Yapıldı. 

İlimizde oynanan Düzcespor-Amedspor futbol karşılaşması sonrası basına yansıyan olaylarla ilgili açıklama yapılması zaruriyeti oluşmuştur.

 

Düzcespor taraftarları arasında 3-4 kişinin kendi aralarında sözlü münakaşa yaptıktan sonra ilk yarı sonrası stattan ayrıldıkları, çay mahallesi dere kenarında bir araya gelerek kavgayı devam ettirdikleri tespit edilmiştir. Kavga esnasında, silahla ateş edilmesi sonucu C.A. (2004 Düzce doğumlu) vurularak kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştır.

Vefat eden şahsın Düzcespor-Amedspor maçına hiç gelmediği, arkadaşlarının davetiyle parka gittiği anlaşılmıştır. Olayı gerçekleştiren şüphelinin, maktulün uzaktan akrabası olan B.A. (1997 Düzce doğumlu) olduğu anlaşılmıştır.

 

Konunun, Düzcespor-Amedspor karşılaşması ve taraftarları ile alakalı olmadığı alınan ifadeler ve yapılan tahkikatta anlaşılmıştır.

Şüpheliler gözaltına alınmış olup tahkikat devam etmektedir.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar