YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

DEVA PARTİLİ ELİF ESEN SEÇİM ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA DÜZCE’DE !

280

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Kadın Politikaları Başkanı Elif Esen, seçim çalışmaları kapsamında Düzce’ye geldi. Saha çalışmaları öncesinde basın mensupları ile kahvaltıda bir araya gelen Esen, 14 Mayıs’ta yapılacak genel seçimlerin bir bakıma kader seçimi olacağını belirterek, Ülkemizin geleceği açısından artık yeni bir lidere ihtiyaç duyulduğunu ve Genel Başkan Ali Babacan’ın da ülkeyi içinde bulunduğu sıkıntılardan kurtaracak tek lider olduğunu söyledi.  

 Partisinin seçim çalışmalarına katılmak ve Düzceli vatandaşlarla buluşmak üzere Düzce’ye geldiğini belirten Esen, partisinin ülkenin tüm sorunlarını çözecek eylem planlarını hazırladığını belirterek, bu eylem planlarının Babacan Liderliğinde hemen devreye sokulacağının altını çizdi. 

Mutlu ve yüzü gülecek kadın ve kız çocuklarına kapı açacak eylem planı hazırladıklarını belirten DEVA Partisi Kadın Politikaları Başkanı Elif Esen, yapılan 6 ayrı çalıştay ile bu politikaları nasıl hayata tanımlarız diye görüş alışverişinde bulunduklarını ve eylem planı şekline dönüştürülerek çalışmaların sona yaklaştığını söyledi. 

Kadının güvenli, mutlu ve aktif yaşayabildiği bir kent yaşamı sağlayacağız diyen Esen, Kentsel yoksulluk etkilerini de en aza indireceğiz. Kadın dostu, cinsiyete duyarlı, kentsel mimariyi aktif şekilde kullanacağız. Kadının yaşam kalitesini artıracak altyapı projelerini hayata geçireceğiz. Tüm kadınlara hitap eden destek mekanizmalarını hayata geçireceğiz. Temel sağlık hizmetlerine erişimi kolaylaştıracağız, gebelik sürecinde kadının yanında olacağız. Kadını güçlendiren ve kadınla güçlenen Türkiye için kadın varsa çözüm var.” diye konuştu. 

Bir soru üzerine Türkiye’de aile yapısını zedeleyici programlar hakkındaki görüşlerini de dile getiren Esen, bu programları doğru bulmadığını ancak bu yayınların belli bir kontrol sistemi altında yayınlandığının altını çizdi.  Aile yapısına uygun olmayan yaşantıların yayınlanmasının insanlara normalmiş gibi yansıtılmasının doğru olmadığını belirten Esen, özellikle gençlerin bu yayınlardan çok etkilendiğini söyledi. 

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Kadın Politikaları Başkanı Elif Esen, basın toplantısının ardından Düzce il teşkilatı ile birlikte seçim çalışmaları kapsamında Düzceli vatandaşlarla buluştu. 

 

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar