YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

EMİTT FUARINA DÜZCE’DEKİ SEYAHAT ACENTELERİ DAMGA VURACAK!

290

Bulunduğu bölgede lider olan ve dünyanın en büyük beş turizm fuarı arasında yer alan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT, kapılarını ziyaretçilerine 2023 yılında 26. kez açacak. Bu yılki fuara Düzce Valiliği, Düzce Belediyesi ve Düzce Ticaret ve Sanayi Odası önderliğinde Düzce ili olarak katılım sağlanacak. Fuarda Düzce ilinin doğal ve kültürel güzellikleri tanıtılacak, yöresel lezzetler davetlilere ikram edilecek.

 

EMITT fuarında bu yıl ilk kez Düzce’de faaliyet gösteren Turizm Seyahat Acenteleri ve Oteller de tanıtım noktasında aktif rol oynayacak. Seyahat Acenteleri Türkiye genelinde iş yaptıkları ortak paydaşlarını Düzce Standında buluşturacak ve diğer illerdeki Acenteler Düzce’ye davet edilecek.

Emitt fuarında yapılacak tanıtım çalışmaları ile ilgili olarak bir araya gelen Seyahat Acenteleri, Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili İbrahim Canbolat ile fuar hakkında görüş alışverişinde bulundular. Türsab Batı Karadeniz Bölge Temsil Kurulu Başkanı Ercan Güner’ın de katılımıyla Ticaret ve Sanayi Odasında yapılan Toplantıda Seyahat Acentelerinin fuar boyunca yapacağı tanıtım desteğinin detayları görüşüldü.

Alınan Kararlar doğrultusunda Türsab’a bağlı Seyahat Acenteleri fuar alanında Düzce’ye daha fazla ilgi oluşması için çalışma yürütecek.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar