YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

BİR YANDAN TIRLAR YÜKLENİYOR BİR YANDAN TASNİF YAPILIYOR!

239

Düzce Belediyesi, Kahramanmaraş depreminin ardından etkilenen bölgelere yönelik başlattığı yardım kampanyasının dördüncü gününde de çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bir yandan Düzcelilerin getirdikleri malzemeleri TIR’lara yükleyen ekipler, bir yandan da gönüllülerin de destek verdiği çalışmayla malzemelerin ayrıştırma işlemini gerçekleştiriyor.

Düzce, tüm vatandaşlarıyla yek vücut şeklinde deprem bölgesinin yaralarını sarabilmek için canla başla mücadelesini sürdürüyor. Depremin merkez üssü Kahramanmaraş olmak üzere depremin etkilediği diğer bölgelere gönderilmek için yardımlar toplanırken bir taraftan da koordinasyon halinde sağlıklı şekilde gönderilebilmesi için çaba harcanıyor.

Depremin dördüncü gününe girdiği süreci en sağlıklı ve en hızlı şekilde değerlendirmek isteyen Düzce Belediyesi, yardım kampanyası çerçevesinde irili ufaklı toplanan tüm yardımları 25 TIR ve 15 kamyonet ile deprem bölgesine yola çıkardı.

Düzce’de her kesimden vatandaşın sahiplendiği yardım kampanyasında, belediye meydanına getirilen yardım malzemeleri meydanda bekleyen birimler tarafından hızlı şekilde araçlara aktarılırken, getirilen tüm malzemeler de aynı süreç içerisinde tasnif edilmeye başlanıyor.

Belediye personellerinin yanı sıra gönüllü olarak çalışmalara destek veren vatandaşların yardımıyla gıda, giyecek, içme suyu, bebek bezi, hijyen malzemesi başta olmak üzere gelen tüm ihtiyaç malzemelerini elden geçiren ekipler, tek tek kolilere yerleştirerek, toplanan yardımların en doğru ve en sağlıklı şekilde depremzedelere ulaştırılabilmesi için mücadelelerini aralıksız sürdürüyor.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar