YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

DÜZCE BELEDİYESİ BÖLGEYE 2 TIR PALET GÖNDERDİ

257

Deprem bölgesindeki yaraların sarılması için tüm imkanlarını seferber eden Düzce Belediyesi bölgeye 2 TIR sevkiyatı daha gerçekleştirdi. Afet bölgesinden gelen talepler doğrultusunda, çadırların altında kullanılmak üzere 2 TIR  dolusu palet akşam saatlerinde Düzce’den Elbistan’a doğru yola çıktı. 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen iki büyük depremin ardından etkilenen 10 ilin yaralarının sarılması için tüm yurtta olduğu gibi Düzce Belediyesinin seferberlik hali sürüyor. Şu ana kadar vatandaşların desteği ile onlarca TIR yardım malzemesini, iş makinesi ve kurtarma ekiplerini bölgeye sevk eden Düzce Belediyesi, son olarak Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün talimatıyla 2 TIR dolusu palet gönderdi. 

ÇADIRLARIN ALTINDA KULLANILACAK
Bölgeden gelen taleplerin karşılanması için tüm imkânların seferber edildiğini kaydeden Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Günden; “Deprem bölgesinde her geçen gün ihtiyaçlar değişiyor. Afet bölgemizde  çadırların altına konulması için palet ihtiyacı doğdu. Belediye Başkanımız Dr. Faruk Özlü’nün talimatıyla 2 TIR palet gönderiyoruz. Orada  çadırlar kuruluyor.  Çadırların zemindeki çamur ve sudan etkilenmemesi için bu paletler kullanılacak. Bir nebze de olsa depremzedeleri çadırlarda bu şekilde korumayı düşünüyoruz. Paletleri Düzceli esnaflarımızdan ayarladık. Elbistan’a gönderiyoruz.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar