YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

AK PARTİ İL BAŞKANI ŞENGÜLOĞLU’NDAN BERAT KANDİLİ MESAJI

207

AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu Berat Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajda, Ramazan ayının müjdecisi Berat Kandili’nin hayırlara vesile olmasını diledi.

AK Parti İl Başkanı Şengüloğlu yaptığı açıklamada “11 ayın sultanı olan ve Ramazan ayını müjdeleyen Berat Kandili’ne kavuşmanın heyecanı ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Böyle mübarek gecelerimiz de maneviyat duygularımızı en üst düzeyde yaşamalıyız. Bu mübarek gecede yapacağımız ibadetler bizlerin beraatinin habercisi olur.

Ülkemizde meydana gelen ve bizleri derinden etkileyen deprem nedeniyle bir süredir sıkıntılı bir süreç içerisindeyiz. Bu mübarek gecede yaşadığımız bu sıkıntılı sürecin en kısa zamanda sona ermesi, yeniden huzurlu ve sağlıklı günlere dönebilmemiz için dualarımız ülkemiz ve milletimiz için olacaktır.

Yapacağımız dualarımızın, deprem felaketinden etkilenen vatandaşlarımız başta olmak üzere tüm islam alemine iyilik, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle Berat Kandil’inin başta Düzceli hemşerilerim olmak üzere, tüm İslam Alemine hayırlara vesile olmasını diler, sağlık, huzur ve mutluluk dolu günler getirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum”dedi.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar