MHP’DEN GAZETECİLER CEMİYETİNE ZİYARET!

235

Milliyetçi Hareket Partisi Düzce teşkilatı, Düzce Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.
MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu, Merkez İlçe Başkanı Ömer Baki, Merkez İlçe Eski Başkanı Ömer Albayrak ve MHP Düzce Belediyesi Meclis Üyesi Hakan Çetin, Düzce Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek cemiyet üyelerine hayırlı olsun dileklerinde bulundular.
MHP İl Başkanı Caboğlu yaptığı açıklamada “Çıkmış olduğunuz yolda kutsal görevden bahsetmek istiyorum. Düzce’de basını hiçbir arada görmemiştim. Düzce’de basını bir arada görmek bizleri mutlu ediyor. Bu anlamda sizlere hayırlı olsun. Allah mahcup etmesin. Bizlerin söyleyemeyeceği, ele alamayacağı hususular oluyor. Sizler bunları ele alıyorsunuz. Biz siyasilere de ön ayak oluyorsunuz. Bazı şeyleri görmemizi sağlıyorsunuz. Bütün basın mensuplarını kutlamak istiyorum. Önceki yönetimlerde vardı. Günün şartlarında en iyini yapmak için mücadele ettiler. Bugün siyasette göremediğim, basında gördüğüm birlik ve beraberlik bizi memnun ediyor. Bu kalem herkesin kendi taşıdığı kalem, herkesin bakış açısı. Hepimiz bu memleket için çalışıyoruz. Siyasilere bir mesajımız olsun. Düzce’de herkesin siyasi görüşü olabilir. Bunu Düzce’yi önemseyerek yapmak daha anlam taşır. Ben bunu basında gördüğüm için mutluyum” dedi.
Cemiyet Başkanı İslam Keleş ise MHP heyetine teşekkür etti.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar
İmage To Text Windows 11 Key