YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

İYİ PARTİ ADAY ADAYLARINI TANITTI!

968

İYİ Parti Düzce İl Başkanlığınca, 14 Mayıs’ta yapılacak 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için aday adaylığı başvurusunda bulunan 14 isim tanıtıldı.

İYİ Parti Düzce İl Başkanlığı tarafından Turan Otel’de düzenlenen etkinlikte İYİ Parti Düzce Milletvekili aday adayları; Ali İnan, Melih Maradit, Demet Boşver, Talib Çabukoğlu, Dilara Kefeli, Berat Öztürk, Özcan Budak, Aslıhan Akbal Tüysüz, Murat Acar, Haydar Akın, Ahmet Yıldız, Aziz Cebeci, Mustafa Kaan Fırat ve Erday Yılmaz tanıtıldı.

 

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan toplantının açılış konuşmasını İYİ Parti Seçim Koordinasyon Kurulu Başkanı Selami Ulusinan gerçekleştirdi.

Ulusinan konuşmasında İYİ Parti Düzce Teşkilatının önemi dikkat çekerken ’’ 14 Mayıs tarihi Türkiye’nin en önemli seçimlerinden birini tanıklık edecektir. Bu seçim sonunda ya tek adam olarak devam edilecek ya da parlamenter sisteme geri dönülecektir. Tüm Düzce teşkilatı olarak bunun bilinciyle sahadayız. Halkımızın sesini duyuracağız.’’ dedi ve 14 aday adayına başarılar dileyerek konuşmasını sonlandırdı.

Ulusinan’dan sonra kürsüye konuşmasını yapmak üzere Düzce İYİ Parti İl Başkanı Yunus Özay Er çıktı.
Er konuşmasında; Önemli bir seçime gidiyoruz. Düzce teşkilatı üzerine düşeni her zaman yaptığı gibi yine yapacaktır. Düzce İYİ Parti, Düzce’nin sesi olmaya devam edecektir. Bu seçimi ülkenin aydınlık tarafı kazanacaktır. İfadelerini kullandı.

 

Açılış konuşmalarının ardından İYİ Parti Düzce Milletvekili aday adayları Düzce ve ülke siyasetiyle ilgili hedeflerini ve projelerini anlattı. İYİ Parti’nin ve Millet İttifakı’nın başarısı için birlik ve beraberlik içinde çalışacaklarını vurguladı.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar
İmage To Text Windows 11 Key