AK PARTİ AİLESİ İFTARDA BULUŞTU!

196

AK Parti teşkilatları vefa iftarında bir araya geldi. AK Parti İl, ilçe Teşkilatları ile Milletvekili aday adaylarının buluştuğu iftar programında konuşan İl Başkanı Hasan Şengüloğlu birlik beraberliğe vurgu yaparak ” Biz vefası ve kardeşliği ile kocaman bir aileyiz” dedi.


AK Parti Düzce İl Başkanlığı tarafından düzenlenen geleneksel İftar programı yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.
Erguvan Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen iftar yemeği programına AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, AK Parti İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Kadın ve Gençlik Kolları, İlçe Başkanları, Belediye Başkanları, İl Genel Meclisi Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve teşkilat mensupları katıldı.
Geleneksel iftar programında konuşan AK Parti İl Başkanı Hasan Şengüloğlu Düzce AK Parti Teşkilatlarının çok büyük bir aile olduğunu vurguladı.


Teşkilat mensuplarının Ramazan Ayını tebrik eden Hasan Şengüloğlu“AK Parti ailemizin saygı değer mensupları, değerli dava arkadaşlarım hepiniz İl Başkanlığımızın iftar buluşmasına hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz.
Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan mübarek Ramazan-ı Şerifinizi canı gönülden tebrik ediyorum. Soframızı şereflendirdiğiniz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Rabbimden bu mübarek ayın ülkemiz, milletimiz, bölgemiz, tüm Müslümanlar ve insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

“BİZ BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ”

Hasan Şengüloğlu AK Parti’ye gönül veren ve teşkilatlarda büyük emekleri olan üyelere ve teşkilat mensuplarına teşekkür ederek” Kıymetli dava arkadaşlarım, bugün sadece bir iftar yemeğinde bir arada değiliz. Bugün aynı zamanda geçmişten günümüze partimize hizmet etmiş, zaman mevhumu gözetmeyen tüm gönüldaşlarımızla vefa buluşmasında bir aradayız.Biz hep birlikte güçlüyüz” dedi.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar
İmage To Text Windows 11 Key