YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

ASLIHAN AKBAL TÜYSÜZ BAŞARILI ÇALIŞMALARI İLE ÖN PLANA ÇIKTI!

235

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimlerine sayılı günler kala partilerde aday adayları sahadaki yerlerini aldı. Seçim için iddialı partilerden biri olan İYİ Parti’de aday adaylığını açıklayan Aslıhan Akbal Tüysüz, yaptığı seçim çalışmasıyla ön plana çıkıyor. Tüysüz’ün milletvekili listesinde yer alması bekleniyor.

14 Mayıs seçimleri için sahaya inen aday adayları, halka kendini anlatıp, kamuoyu oluşturmaya çalışırken, bir yandan da seçim kampanyalarına şekil vermeye çalışıyor. Düzce’de seçimin iddialı partilerinden olan İYİ Parti’de 14 aday adayı sahada çalışmaya başladı. Kent merkezi, ilçeler ve köylerde ayrı ayrı çalışma yapan aday adayları arasında Aslıhan Akbal Tüysüz, ciddiyetle yürüttüğü seçim kampanyasıyla bir adım öne çıktı.

Profesyonel bir seçim çalışması planlayan ve bu çalışma çerçevesinde ilerleyen Tüysüz, hem sokağı, hem sosyal medyayı hem de reklam araçlarını doğru kullanarak başarısını arttırıyor.

Teşkilatın kurucu üyelerinden olan ve teşkilat desteğini de arkasına alan Tüysüz, aday adaylığı sürecinde her vatandaşa dokunmak için çalışıyor. Tüysüz’ün genel merkez tarafından belirlenecek olan İYİ Parti Düzce Milletvekili aday listesinde yer alması bekleniyor.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar