KÜÇÜK ÇOCUĞA RAMAZAN AYINDA HIRSIZLIK YAPTIRAN ŞEBEKE KAMERALARA YAKALANDI!

291

Düzce’de 6-7  yaşlarındaki çocuğa hırsızlık yaptıran şebeke son işinde güvenlik kameralarına yakalandı.  Ramazan ayını da fırsat bilerek sabahın ilk ışıklarında Düzce’nin tam göbeğinde hırsızlık yapan şebeke üyeleri güvenlik kameralarınca an be an kaydedildi. Nurettin Zafer Sokak’ta hizmet veren Hac & Umre Malzemeleri dükkanına giren minik arsız saniyeler içinde dükkandaki tüm paraları çalarak kaçmayı başardı. 

Kamera kayıtlarından da görüldüğü gibi hırsızlar ilk olarak 07:22 civarında 3 kişi olarak keşif yapıyorlar ve ardından 3 dakika sonrasında aralarında en küçük olan çocuğa bıçak vererek  tek başına kapıyı açmasını istiyorlar. Küçük çocuk zorlanmadan saniyeler içerisinde kilitli kapıyı açarak içeriye  giriyor ve kendisini gözetleyen büyüklerinden de güç alarak saniyeler içerisinde çekmecedeki 1950 TL’yi alarak kaçmayı başarıyor. 

Küçük çocuğun alet edildiği hırsızlık olayında görüntülerde iki yetişkin erkek ve bir bayan olduğu tespit edilirken polis ekiplerinin kamera kayıtlarından yararlanarak hırsızların yakalanması için işlem başlattığı öğrenildi. 

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar
İmage To Text Windows 11 Key