YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

ŞENGÜLOĞLU; DÜZCELİLERİN BAYRAMINI KUTLADI!

198

AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.
Başkan Şengüloğlu yayınladığı mesajında, “Bir Ramazan ayını geride bırakmanın hüznünü yaşarken bizleri Ramazan Bayramına kavuşturan Allah’ımıza hamd olsun.

Ramazan ayı boyunca semaya açılan ellerimizin, kılınan teravihlerimizin, okunan hatimlerimizin ve tuttuğumuz oruçlarımızın kabul olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.

Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği günlerdir. Bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir.

Bu duygu ve düşüncelerle, milletimizin omuz omuza ve gönül gönüle birliğinin ve beraberliğinin daim olması ümidiyle başta Düzceli hemşehrilerim olmak üzere tüm İslâm Aleminin Ramazan Bayramını tebrik eder, milletimize ve insanlığa hayırlar getirmesini dilerim” ifadelerin kullandı. İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, Bayramlaşma programının 21 Nisan Cuma günü yapılacağını belirterek,
“Geleneksel olarak her bayram düzenlediğimiz bayramlaşma programımız, bu yılda Ramazan Bayramı’nın ilk günü (yarın) Prof.Dr.Erol Güngör Kültür Merkezi’nde kıymetli dava arkadaşlarımızla beraber yapacağız” dedi.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar