YUNUS BANNER2
YUNUS BANNER

ANITPARK MEYDANINDA RENKLİ 23 NİSAN KUTLAMASI!

182

Düzce Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında “23 Nisan Çocuk Festivali” düzenlendi. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Anıtpark Meydanındaki etkinliklere katılarak çocuklarla vakit geçirdi.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Düzce’de de coşku içerisinde kutlandı. Düzce Belediyesi, Kültür İşleri Müdürlüğü, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü ve Çocuk Üniversitesinin katkılarıyla hazırlanan etkinlikler Anıtpark Meydanında gerçekleşti.

 

Şişme oyun parkları, Yüz boyama etkinlikleri pamuk şeker ikramı , konserler, dans etkinlikleri, sportif etkinlikler, bando gösterisinin yanı sıra sürpriz etkinlikler ile çocuklar unutulmaz bir gün geçirdi.

ÇOCUKLAR VE AİLELERİ İÇİN OTOBÜSLERİ ÜCRETSİZ YAPTIK
Anıtpark Meydanındaki etkinliklere katılan Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, hem Ramazan baramı hem de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını bir arada kutlamak için böyle bir etkinlik düzenlediklerini söyleyerek; “Bugün hem 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı hem de Ramazan Bayramı. Bu özel gün için Anıtpark meydanında bir dizi etkinlik düzenledik. Ben de çocuklarımızla birlikte vakit geçirdim, hepsi çok memnunlar. Ayrıca bugün çocuklarımızın aileleri ile birlikte gezip dolaşmaları için otobüslerimiz ücretsiz hizmet veriyor.

 

Baharın müjdecisi Nisan ayındayız, ağaçlar yeşilleniyor ve meydanlar şehri Düzce’nin Anıtpark meydanında güzel bir gün geçirdik. Ben katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum, tüm vatandaşlarımızın bayramını tebrik ediyor, çocuklarımıza başarılar diliyorum” dedi.

Bunları da beğenebilirsin
Yorumlar